subota, 7. siječnja 2012.

Tarte au Chocolat

Tarte au Chocolat je vjerojatno kraljica čokoladnih kolača. Tako je jedinstvena sočan i super chocolatey. A neki grijesi stvarno se isplate kad je ovaj kolac u pitanju ...

Tako da je ovaj  ovdje recept za posebne sladokusce, koji je jednostavan za napraviti, ali uvjerena sam da ga  moze bas svatko napraviti!

Trebate ovo:






  •      200 g tamne čokolade
  •      100 g nasjeckane mliječne čokolade
  •      200 g maslaca
  •      130g šećera za glazuru
  •      4 jaja
  •      1 pakiranje čokoladnog pudinga pomiješati
  •      2 žlice brašna
  •      2 žlice kakao praha
 Priprema:
 Maslac i tamnu čokolada može otopiti na prvo polako i pažljivo u vodenoj kupelji i dobro promiješati zajedno.

U zdjelu, zatim dodati brašno, kakao u prahu i miješati zajedno u prah kremu. Sada jaja sa šećerom u zasebnu zdjelu, tuci za tako dugo da se dobije bijela, kremasta masa. Lagano promiješati i gorku čokoladu i maslac te mijesati na najnižoj razini.

Zatim dodajte sitno sjeckani čokoladu i umiješajte u brašno polako sa puding smjesom. Mijesati tako da se ne gruda.

Kada smo dobili homogenu smjesu staviti u lim i pecite u zagrijanoj pećnici na 180 ° C oko 20-25 minuta. Nakon hlađenja, torta izvana  ostaje
čvrsta , ali iznutra sočno i mekano. Mmmhhh ...

Uživajte u vašem slatkom zalogaju !!

Nema komentara:

Objavi komentar